Szabályzat

SZABÁLYZATA regisztráció és a szabályzatunk elfogadása a feltétele a chat használatának.


Regisztráció: A regisztráció feltétele a 18. életév betöltése!
- A regisztrált nick név nem lehet trágár, erotikus, másokra nézve sértő, az admin(ok) és moderátor(ok)hatásköre az ilyen nickek törlése, illetve módosítása, többszöri előfordulás esetén a tiltása.

Chatszobák:
- Mi egy baráti társaságot szeretnénk az oldalra, ezért lehetőség szerint köszönj, amikor belépsz a chatre. Köszönjük!
- Ne írj nagybetűkkel, az kiabálásnak minősül a chaten!
- Tilos más chatek és rádió reklámozása a falon, illetve privát üzenetekben. A chaten automatikus szűrő működik, tiltott szavak használata esetén automatikusan moderál.
- Élő rádiós adás alatt kérjük mellőzd a zenés youtube linkek megosztását, tiszteljük meg ezzel médiapartnerünket.
- Amennyiben hirdetni szeretnél, programszervezés, webáruház, munkát keresel/ kínálsz stb. vedd fel a kapcsolatot a rendszergazdával. Kérésed felülvizsgáljuk és lehetőség van az oldalon, a hírekben való hirdetésnek.
- Floodolás ( a chat leterhelése folyamatos írogatással, szavak, mondatok ismétlése, képek egymás utáni linkelése stb.), illetve annak kísérlete esetén a moderátor(ok), admin(ok)-nak joguk van némítani, esetleg tiltani.
- A szűrők jogtalan moderálása esetén lehetőség van a némitás, tiltás feloldására, ebben az adminok/moderátorok döntenek.
- Személyes adatok (telefonszám, polgári név, lakhely, fotók) megosztása a falon kizárólag saját felelőségre történhet, visszaélések miatt.
- Tilos káromkodni, csúnyán beszélni, sértegetni a felhasználókat, adminokat, moderátorokat.
- Amennyiben lehet, csak egy regisztrációd legyen. A többszörös regisztráció, nickcsere a többi felhasználó számára megtévesztő. Ha szeretnéd megváltoztatni a nicked, jelezd az admin(ok)/moderát(ok) felé.
- Az oldal működésével, problémákkal kapcsolatban keresd bátran az admin(ok)/moderát(ok) -at!
- Az oldalon nem kívánatos a faji, etnikai, nemi, vallási hovatartozással és a politikával kapcsolatos témakör.

Admin/ moderátor:
- A chat szabályzatának megsértése esetén a moderátor(ok), admin(ok) joga egyéni elbírálás szerint a felhasználót figyelmeztetni, amennyiben ez nem célravezető némítani, illetve a chatről eltávolitani, tiltani.
- Az admin(ok)/moderát(ok) feladata a chaten a kommunikáció elősegítése és a chat "rendjének" fenntartása. A moderátor/ admin hatásköre: hozzászólás törlése, némítás, indokolt esetben tiltás.

VIP rang:
A chaten lehetőség van VIP rang megszerzésére, illetve megvásárlására, mely jogot ad extra funkciók használatára ( saját szoba nyitása, előzmények megtekintése, hangüzenet küldése, láthatatlan mód stb). A VIP megvásárlásával támogatod az oldal fenntartási költségeit. A VIP rangot a chaten való aktivitással is megszerezheted, a törzstagok örökös VIP tagságot kapnak. A VIP jog a szabályzat durva megsértése esetén elvehető.


A regisztrált tagok hozzájárulnak ahhoz, hogy adatlapjukon megadott személyes adatai a SkyChat adatbázisában tárolásra kerüljenek. Az adatokat az érvényes adatvédelmi előírásoknak megfelelően bizalmasan kezelik, azokat illetéktelen személy részére nem szolgáltatják ki.

A szabályok nem tudása semmiféle mentességet nem ad, ezért hivatkozási alap nem lehet!


Jó chatelést kíván mindenkinek a SkyChat.hu csapata!